Георги Първанов – София

Георги Първанов

Аз съм сериен предприемач в HR сферата. Опит в създаване, успешно продаване и MBO. Силата ми е да събирам по-умни и по-знаещи от мен екипи, които работят успешно заедно, със силна фирмена култура. Чета много, обичам да пътувам. Имам 3 деца, любима жена и голдън ритрийвър.

В кои сфери на бизнеса имаш най-голям опит?

HR, Business Development, M&A

Коя е най-добрата ти бизнес идея до момента и как се появи?

Да създам клуб на почитатели около фирмата ми, който се казва Cteam friends, и има вече почти 300 човека, които ти препоръчват клиенти и кандидати. Идеята се появи преди доста време, носи ни 1/3 от бизнеса.

Кой или какво те вдъхновява за смелите бизнес начинания?

Удоволствието от това да съм намерил най-добрата работа за човека, да сме направили успешно обучение, да направя хората щастливи. Страхотно е учителя по музика да поиска да стане търговец и да му реализираш мечтата.

Какво е необходимо за успешното реализиране на добрите бизнес идеи?

Силен екип с голяма амбиция и желание; ясна визия; малко пари не пречат ?

Кое е най-важното умение, което искаш да предадеш на учениците в старт-ъп клубовете по предприемачество?

Има един момент, когато развиваш нов проект и е много трудно, 90% от хората се отказват, а успеха е зад ъгала. В такъв момент искам да съм до тях, и да ги подкрепя да продължат.

Защо тази програма е важна?

Защото създава бъдещите български предприемачи и създатели на успешен български и глобален бизнес. Тя създава и основни умения за работа в офис, работна среда, трудови умения, комуникация, презентиране, бюджети.